Birou 2017-07-11T12:27:49+00:00

Care este cea mai mare provocare intr-un proiect de amenajare birou? Balanta intre potentialul maxim de randament si buna-dispozitie ale echipei. De la locarea sau relocarea biroului si pana la luarea in primire a unui sediu amenajat la cheie – lasati proiectul in grija noastra. Va garantam acces la o retea de furnizori profesionisti, cu servicii si produse de cea mai inalta calitate. Detaliile fiecarui proiect tin de specificul si nevoile de amenajare ale fiecarei companii. Impreuna vom stabili obiectivele, dumneavoastra veti hotari care din propunerile noastre reflecta cel mai bine viziunea.

SOLICITA CONTACT

Cea mai importanta componenta a procesului de amenajare – un mobilier de birou inspirat. Acesta poate fi oferit atat in cadrul unui proiect complex, cat si de sine-statator. De la mobila de birou tip open-space si pana la salile de intalnire sau de conferinte, zona de receptie sau spatiile de relaxare. Alegerile pe care le faceti vor reprezenta cartea de vizita a organizatiei pe care o reprezentati. Criterii de natura ergonomica, tehnica sau tehnologica vor fi luate in considerare pentru a ajunge la solutia perfecta. Colaboram cu o retea vasta de producatori de mobila din Romania pentru proiectele personalizate.

SOLICITA CONTACT

Urmarim sa aliniem, sa echilibram si sa armonizam toate aspectele umane, fizice, organizationale sau tehnologice ale unei companii. O mutare de sediu sau o reamenajare, un mobilier de birou nou aduc un suflu proaspat si un plus de energie. Compartimentari de birou sau panouri fonoabsorbante, sisteme de securitate, solutii inovatoare tehnologice sau noi sisteme de depozitare. Intergram perfect in noul peisaj tot ceea ce tine de tehnologie: de la retelistica la servere, de la instalarea unor sisteme avansate de securitate si pana la camere de supraveghere video. Care este tunning-ul de care biroul dumneavoastra are nevoie?

SOLICITA CONTACT

Suntem aici pentru a va ajuta sa definiti mai bine, clar si concret, ceea ce va doriti si ceea ce a veti nevoie pentru a functiona la randament maxim. Intrebati-ne! Serviciile noastre de consultanta in amenajarea biroului va pot ajuta sa va clarificati intentiile si sa luati cea mai buna decizie privind urmatorul pas in acest proiect.

SOLICITA CONTACT

Amenajari cu inspiratie

Mobilier de birou

Mobilierul la comanda pentru birou poarta amprenta unica a personlitatii business-ului dumneavoastra. De la concept la creatie, ne asiguram ca producatorul va aduce plusul de originalitate pe care il doriti in sediul dumneavoastra.

Mese si scaune de birou

Scaune ergonomice de birou, scaune directoriale, scaune si mese de conferinta. Producatorii cu care colaboram furnizeaza solutii elegante si calitative pentru mobilarea tuturor tipurilor de spatii. Mobilierul de birou pe care vi-l oferim va ajuta sa rezolvati rapid si armonios nevoile pe care le intampinati.

Sisteme de depozitare

Indispensabile intr-un proiect de amenajare birou, sistemele de depozitare pentru birou trebuie sa fie practice si integrate perfect in design. Acestea fac parte din majoritatea proiectelor arhitecturale de birou.

INSPIRATIE. INOVARE. IMPLEMENTARE

CONSULTA UN PROJECT MANAGER