Restaurant 2017-07-11T11:41:53+00:00

Va ganditi de unde sa incepeti proiectul de design interior pentru un restaurant sau o cafenea? Bazati-va pe noi pentru acest lucru. Si nu numai. Ne preocupa sa integelem cat mai bine ce va doriti sa transmiteti sau rezultatul la care vreti sa ajungeti. Iar grija noastra este furnizam exact acest lucru. Suntem alaturi de dumneavoastra in fiecare faza a proiectului, pentru a raspunde la intrebari si a alege impreuna cea mai buna cale de implementare. Importanta intelegerii este primordiala, iar schimbul de informatii, esential intr-un asemenea proiect. Ne puteti contacta si daca aveti deja proiectul de amenajare interioara gata. Implementam cu drag si profesionalism lucrarea pe care vi-o doriti.

SOLICITA CONTACT

Prin noi, te conectezi la o serie de profesionisti, specialisti pentru fiecare latura a procesului de amenajare interioara de restaurant. Astfel, acoperim prompt si eficient atat previzibilul, cat si provocarile care pot aparea pe parcurs. Asiguram suport in garantie pentru o serie de produse care fac parte din proiectul nostru. Intervenim prompt pentru a nu exista intreruperi neplacute in activitate. Suprafata necesara unui client al restaurantului, lungimea optima a barului sau a zonei de receptie ne ajuta sa cream un design elegant si rafinat al restaurantului, cat si eficient si rentabil.

SOLICITA CONTACT

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.”

SOLICITA CONTACT

Suntem aici pentru a va ajuta sa definiti mai bine, clar si concret, ceea ce va doriti si ceea ce a veti nevoie pentru a functiona la randament maxim. Intrebati-ne! Serviciile noastre de consultanta in amenajarea biroului va pot ajuta sa va clarificati intentiile si sa luati cea mai buna decizie privind urmatorul pas in acest proiect.

SOLICITA CONTACT

Amenajari cu inspiratie

Design unic

Fiecare proiect de design este o calatorie personala, fie ca vorbim de amenajarea unei cafenele, proiectarea unui bar sau amenajarea unui restaurant. Este un drum pe care il parcurgem alaturi de dumneavoastra pentru a intelege ceea ce va doriti, pentru a realiza brief-ul proiectului si pentru a ne asigura ca totul se intampla asa cum va doriti.

Mobilier personalizat

Pentru mobilierul de restaurant promovam productia 100% romaneasca si fabricile care ne sunt partenere in acest proiect, cu o vasta experienta in amenajarea de restaurante. Tocmai de aceea, prima varianta pentru restaurantul tau va fi intotdeauna mobila personalizata. Proiectarea este un pas critic in realizarea acestuia si implica mai mult decat aranjarea unor scaune intr-un spatiu.

Ambianta memorabila

Probabil ca una din cele mai arzatoare intrebari din industria ospitaliera este “Ce ii face pe oameni sa se intoarca?”, iar aceasta are cea mai mare frecventa printre proprietarii de restaurante. Bineinteles, calitatea mancarurilor servite primeaza, dar sentimentul de confort si placere este alcatuit din mai multe. Nu toate detaliile care intregesc experienta clientilor dumneavoastra sunt evidente.

INSPIRATIE. INOVARE. IMPLEMENTARE

CONSULTA UN PROJECT MANAGER