Hotel 2017-07-11T11:42:08+00:00

In ceea ce priveste serviciile, suntem convinsi ca dumneavoastra cunoasteti foarte bine secretele ospitalitatii. In ceea ce priveste un proiect de design interior amenajare hotel, va putem oferi o mana de ajutor. Planificam proiectul arhitectural al hotelului in cel mai mic detaliu si construim imaginea pe care vi-o doriti prin cel mai calitativ mobilier horeca. Garantam promptitudine si profesionalism in implementarea acesteia si urmarim fiecare pas al procesului pentru a ne asigura ca totul iese conform planului.

SOLICITA CONTACT

Moblierul horeca este unul din cele mai importante elemente in construirea imaginii unui hotel. Fie ca vorbim de pardoseali de hotel pentru zonele publice, cum ar fi receptia sau salile de conferinta, de spatiile de relaxare sau de camere, obiectele cu care alegeti sa insufletiti zonele respective vor fi cartea de vizita a hotelului. Reteaua noastra de producatori de mobila ne ofera maximum de flexibilitate pentru a oferi solutii de mobilier la comanda pentru amenajarea hotelului sau a pensiunii.

SOLICITA CONTACT

Cand vine vorba de spatiile de cazare, salteaua este unul dintre cele mai sensibile puncte. O experienta cat mai placuta si castigati un client pe viata, precum si un promotor al hotelului dumneavoastra. Un somn bun va aduce recenzii bune si recomandari, iar furnizorii nostri pot onora orice comanda de saltele pentru hoteluri, perne, pilote, protectii saltele si lenjerii de pat conform exigentelor dumneavoastra. Imbunatatirea experientei clientilor este una din principalele noastre preocupari. Sporim confortul oaspetilor si prin sisteme de securitate performante, dar si prin sisteme de lumini care asigura cea mai buna experienta.

SOLICITA CONTACT

Suntem aici pentru a va ajuta sa definiti mai bine, clar si concret, ceea ce va doriti si ceea ce a veti nevoie pentru a functiona la randament maxim. Intrebati-ne! Serviciile noastre de consultanta in amenajarea biroului va pot ajuta sa va clarificati intentiile si sa luati cea mai buna decizie privind urmatorul pas in acest proiect.

SOLICITA CONTACT

Amenajari cu inspiratie

Design unic

Pentru noi, aceasta este normalitatea. Fiecare proiect reflecta o poveste. Povestea proprietarului, transpusa cu loialitate, onestitate si drag intr-un plan de amenajare interioara. Un plan in care fiecare detaliu intregeste pe care cineva doreste sa-l transmita.

Mobilier personalizat

Luam in calcul toate argumentele si solutiile existente pentru a va propune varianta optima. In functie de brief, buget sau termen, vorbim fie despre mobilierul personalizat pentru hotel sau despre cel serie. Indiferent de directie, va garantam ca aceasta va respecta cele mai inalte criterii calitative.

Ambianta memorabila

Ergonomia, stilul, decoratiunile, siguranta, confortul, utilizarea intuitiva sunt cele mai importante aspecte care definesc experienta clientului in hotelul dumneavoastra. Noi avem grija ca acestea sa fie la maximum posibilitatii.

INSPIRATIE. INOVARE. IMPLEMENTARE

CONSULTA UN PROJECT MANAGER