Servicii

/Servicii
Servicii 2017-07-11T11:57:50+00:00

SERVICII DE DESIGN INTERIOR SI AMENAJARE

Proiecte de design interior si arhitectura pentru birou, hotel sau restaurant. Amenajare de birou sau amenajare pentru un spatiu horeca – indiferent de domeniul de activitate sau de natura misiunii noastre, in centrul fiecarui proiect se afla beneficiarii directi ai serviciilor noastre – oamenii. In urma intalnirilor, echipa noastra castiga o intelegere profunda a dorintelor si obiectivelor dumneavoastra si proiecteaza strategia de lucru. Tot noi suntem responsabili si de planificarea executiei si de urmarirea fiecarui pas al implementarii.

Livram amenajari de interior la cheie pentru proiecte B2B. O strategie bine gandita si definita nu va exprima doar brief-ul, dar creste productivitatea intr-un birou, rata de intoarcere a clientilor intr-un restaurant si probabilitatea de recomandare a unui hotel din partea celor care i-au trecut pragul.

Abordarea noastra ii ajuta pe cei care doresc sa incorporeze design-ul creativ, tehnologia inovatoare si aspectele pragmatice intr-un proiect reusit si memorabil. Project Manager-ul Accesoria Concept se va ocupa de tot: furnizori, termene si implementare. Noi facem totul pentru ca fiecare proiect sa fie livrat la timp si in bugetul stabilit.

TREI MOTIVE SA NE ALEGI

Reducerea timpului de planificare si implementare este garantata cu noi. Expertiza ne ajuta sa finalizam proiecte complexe de amenajare intr-un timp eficientizat.
Am selectat cei mai buni furnizori de produse si servicii ce tin de amenajarea de interior pentru a putea garanta cea mai buna calitate in bugetul disponibil.
Prin noi, vei putea reduce costurile totale ale proiectului si vei imbunatati precizia estimarilor de timp si investitie.

Design si amenajare BIROU

Fie ca vrei sa te muti intr-un sediu nou, fie ca vrei sa treci printr-o reamenajare de birou, expertiza noastra cumulata ne imputerniceste sa gestionam cu succes etapele unui asemenea proces. Cu atentie la cele mai mici detalii, combinam cele mai bune ingrediente intr-un management solid de proiect.

Design si amenajare HOTEL

Organizarea este foarte importanta in orice proiect, in special in amenajarea unui hotel. Ridicam procesul de planificare si anticipare la nivel de cultura si transformam in realitate viziunea dumneavoastra. Credem in autenticitate si cream spatii unice. Ne asumam responsabilitatea fiecarui proiect si il predam la cheie.

Design si amenajare RESTAURANT

Ne place sa redam spiritul fiecarui loc in proiecte personalizate si lucram cu o retea complexa de parteneri specializati in tot ce tine de amenajarea unui restaurant. Formam o echipa puternica cu acestia si credem, in acelasi timp, in puterea individualitatii. Legatura se reflecta in energia investita in fiecare proiect.

ACCENTE IN PROIECTELE DE AMENAJARE SI DESIGN INTERIOR

AUTENTICITATE

Ne inspiram din mediu, din spatiu, din personalitati si nastem proiecte de design interior autentic pentru restaurante, iar acesta este unul din ingredientele reusitei. Povestile pe care le spunem sunt unice si apartin celor care apeleaza la serviciile noastre. Cu ajutorul unei combinatii de onestitate, creativitate, originalitate si inovare reusim sa oferim un spirit autentic fiecarui proiect.

ESTETICA

Cucerim prin emotia transmisa la nivel vizual. Placerea si pasiunea cu care ne facem treaba sunt reflectate in elementele care alcatuiesc decorul perfect. Ne bucuram cand putem transmite aceste stari prin intermediul mobilierului sau al finisajelor. Ansamblul final reflecta un mesaj valabil numai intr-un anumit context de timp si de spatiu.

FUNCTIONALITATE

Cucerim si prin ceea ce doar se simte. Buna-functionare a unui restaurant sau a unei cafenele sta si in detaliile straine privirilor sau perceptiei clare. Orientarea catre pragmatism duce la realizarea unui mediu functional si de calitate, special prin combinatia de culori si obiecte, mobilier si finisaje, lumini si umbre, spatiu si context, combinatie care nu poate fi replicata.