Despre noi 2017-06-30T07:50:35+00:00
Loading...

Povestea Accesoria Group a inceput in 2005, din dorinta de a sprijini firmele din Romania in productia unui mobilier de calitate. Cu acest obiectiv in minte, ne-am extins portofoliul si gama de servicii si am construit o retea de furnizori specializati pe care ne putem baza oricand pentru calitate, profesionalism si promptitudine. Am dus relatia cu clientii nostri la nivel de parteneriat, iar prin diviziile Pharma si Concept promovam alaturi de ei mobilierul romanesc de standarde inalte.

Divizia “Concept” este o declinare naturala a activitatilor din cadrul “Pharma” – de 8 ani, echipa din cadrul acestei divizii se ocupa de amenajarea farmaciilor din Romania – de la design si pana la mobilier specializat sau la comanda. Know-how-ul acumulat, reteaua de furnizori profesionisti si increderea in mobilierul romanesc de calitate ne motiveaza sa continuam povestea Accesoria pentru birouri, restaurante si hoteluri, prin “Concept”.

Am format un cerc de furnizori specializati in intreaga tara si impreuna oferim servicii integrate de design, proiectare, productie de mobilier, amenajare interioara si project management in domeniile horeca si office.

  • Credem in pasiunea cu care construim fiecare proiect si stim ca aceasta perfectioneaza rezultatul final.

  • Credem in noi si in forta de a realiza cele mai indraznete vise.

  • Credem in autenticitate si oferim respect si sinceritate in orice interactiune.

  • Credem in inspiratia data de fiecare persoana cu care ne intalnim si de aroma fiecarui loc pe care il prospectam.

  • Credem in estetica functionala si apelam la inovatie pentru a raspunde creativ oricarei provocari.

  • Credem in spiritul de parteneriat ca fundament al oricarei relatii de business.

We Thrive On Challenging Projects That Produce Bigger Rewards.

ESENTA NOASTRA

Lista noastra de valori ne ghideaza in orice proiect si ne ajuta sa garantam calitatea la cele mai inalte standarde. Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri un proiect fara griji si sa antrenam permanent cei mai profesionisti colaboratori, promovand astfel mobilierul de calitate si serviciile ireprosabile.

DESPRE NOI

Iubim inovatia, o cautam, o testam si o promovam.

Ne asumam indeplinirea misiunii, in standardele inalte ce ne definesc fiecare proiect predat.

Valoare fundament pentru atitudinea pe care o avem fata de fiecare client, colaborator sau partener.